Artificial Intelligence - Kunstmatige Intelligentie


Aan de hand van een schattige A.I. robot in de klas en een uitdagende opdracht wordt de groep op de hoogte gebracht van de wonderen van AI. De grenzen van de techniek en de morele vraagstukken omtrent Kunstmatige Intelligentie (K.I.) worden besproken en de leerlingen krijgen inzicht in de brede beroepssector die wordt beinvloed door deze meedenkende computers.

 

Kan op maat gemaakt worden voor elke klas en leeftijd, verdiepende opdrachten zijn paraat.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul hier school, bibliotheek, bedrijf of organisatienaam in.

Vul een datum in voor de activiteit.

Mijn naam is Kevin Storm.

Naast de wereld over vliegen als fanatiek gitarist, ben ik al meer dan 10 jaar freelance docent in nieuwe media en creatieve vakken. Mijn fulltime baan als docent speciaal onderwijs heb ik opgezegd om te kunnen doen waar mijn hart ligt. Ik breng dus meer dan 20 jaar ervaring in lesgeven met mij mee de klas in.

Ik geef honderden workshops per jaar, o.a. voor meerdere culturele organisaties en heb zo ongeveer 50.000 leerlingen ingewijd in Photoshop, Virtual Reality, Artificial Intelligence, Gamedesign, Cartoon tekenen en nog heel veel meer.

Ik kan met elke doelgroep overweg en ben ervaren in alle soorten onderwijs. Van jeugdgevangenissen tot meervoudig gehandicapte leerlingen, specialisatie in Autisme en andere vormen van bijzonder onderwijs. Meertalig of slechthorend, ik heb alle groepen voor de kiezen gehad en ben van mening dat de doelgroep alleen bepaalt hoe ik praat. Het plezier, het vuur waarmee ik les geef is in elke groep hetzelfde.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;