Workshop 3d printen


In deze workshop laat ik de deelnemers kennis maken met de 3d printer. Ik vertel over de 3d printer, 3d printer farms en hoe je de 3d printer kan gebruiken om allerlei objecten te printen.

Een deel van de workshops is zelf ontdekken wat het is om 3d te ontwerpen. Als onderdeel van de workshop neem ik een 3d printer mee en neem ik ook een aantal mooie design objecten mee uit de collectie van Plokko.

Ik ben Albert, de ontwerper van Plokko. Plokko was eerst speelgoed, later maakte ik er wanddecoratie, lampen en meubels van. Als je op Google zoekt, kan je zeker nog allerlei filmpjes over Plokko vinden. Tijdens de workshop kan ik uiteraard vertellen over mijn ervaring met 3d printen, het ontwerpen, het 3d printen... Ik kan tips geven over de beste 3d printers. Vraag maar raak!

De kosten voor een dagdeel zijn 300 euro. In een dagdeel kan ik twee workshops van c.a. 60 minuten geven. 

In overleg is het mogelijk dat de ontwerpen die gemaakt zijn door de deelnemers achteraf geprint worden en opgestuurd naar de school. Per object dat geprint kan worden, reken ik 7 euro excl. BTW. 

Voor reiskosten reken ik 0,35 cent per km vanaf Zwolle. 

Tijdens de lessen aan kinderen/jongeren verwacht ik ondersteuning/aanwezigheid van een docent die de groep (goed) kent.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul hier school, bibliotheek, bedrijf of organisatienaam in.

Vul een datum in voor de activiteit.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;