Workshop 3d design


Tijdens deze workshop leer je 3d design kennen.

In deze workshop leer ik de deelnemers om 3d te ontwerpen. Uiteraard neem ik als onderdeel van de workshop ook mijn eigen 3d printer mee. Maar vooral laat ik veel foto's zien van designs van beroemde ontwerpers die door de 3d printer gerealiseerd zijn. Ik zal ook eigen materiaal meenemen van Plokko.

Ik ben Albert, de ontwerper van Plokko. Plokko was eerst speelgoed, later maakte ik er wanddecoratie, lampen en meubels van. Als je op Google zoekt, kan je zeker nog allerlei filmpjes over Plokko vinden. Tijdens de workshop kan ik uiteraard vertellen over mijn ervaring met 3d printen, het ontwerpen, het 3d printen... Ik kan tips geven over de beste 3d printers. Vraag maar raak!

De kosten voor een dagdeel zijn 300 euro. In een dagdeel kan ik twee workshops van c.a. 60 minuten geven. 

In overleg is het mogelijk dat de ontwerpen die gemaakt zijn door de deelnemers achteraf geprint worden en opgestuurd naar de school. Per object dat geprint kan worden, reken ik 7 euro excl. BTW. 

Ik leer tijdens de workshop de deelnemers de tool TinkerCad te gebruiken. Deze is gratis te gebruiken.

Voor reiskosten reken ik 0,35 cent per km vanaf Zwolle. 

Tijdens de lessen verwacht ik ondersteuning/aanwezigheid van een docent die de groep (goed) kent.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul hier school, bibliotheek, bedrijf of organisatienaam in.

Vul een datum in voor de activiteit.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;