Techniek: it's a dreamjob!


Zet 100 of 500 kinderen in een zaal en laat ze genieten van Jo's unieke stijl. Hij neemt ze mee in een wereld vol kettingzagen, een getrainde kip, messen jonglage en gedachten lezen. En hoopt ze zo te inspireren te kiezen voor een baan in de techniek!

Daarmee is de voorstelling een ideale opener of afsluiter van een techniekdag, festival of andere activiteit ter promotie van techniek. 

De voorstelling gaat over dromen waar maken: hoe vind je jouw grote droom en hoe kan je zelfs de grootste dromen realiseren? Daarin speelt Jo in op het thema techniek. Waarom zou jij kiezen voor een technisch vak? Jo vertelt je waarom! 

Visueel spectakel boordevol interactie en humor op maat van het Voortgezet Onderwijs. Na meer dan 100den uitvoeringen voor alle leeftijden en leerniveau's kunnen we u een enthousiast publiek verzekeren, zowel bij leerlingen als docenten.

1ste voorstelling is 2200 euro all incl, per extra voorstelling op dezelfde dag is 950 euro all incl. Decor en geluid tot 150 leerlingen inclusief.

Doelgroep leerlingen van groep 6-8 en leerlingen in de eerste twee jaar van het voortgezet onderwijs. Eventueel kan deze aangepast worden voor een jongere of oudere doelgroep.

We raden aan om vanaf 150 leerlingen op te splitsen in een extra voorstelling zodat iedereen de optimale beleving ervaart.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul hier school, bibliotheek, bedrijf of organisatienaam in.

Vul een datum in voor de activiteit.

Jo De Rijck is een van de drukst geboekte artiesten uit Vlaanderen. Hij is een graag geziene gast in het voortgezet onderwijs in Nederland omdat hij als een van de weinigen erin slaagt om ook de meest moeilijke groepen mee te krijgen. Zowel leerlingen als docenten zijn steeds laaiend enthousiast en dit bij alle leeftijden en voor elk niveau.

Zijn voorstellingen zijn een combinatie van illusionisme, circus technieken, improvisatie, publieks interactie en vooral heel veel humor. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;